Radio Plus 102.2 FM

call + 383 44 776 000

Plus n'4

Radio +

102.2FM

Profili

 E Hëne  - E Premte

 16:00 - 18:00

+383 44 776 000

Livestream

Dëgjo Radio Plus Live

Petrol Company tani edhe në Viti, pronari Shkelzen Jusaj furnizon me derivate personalisht klientin e parë

Të Tjera  |  17.07.2021 Ora 15:33   
Petrol Company tani afër qytetarëve të Vitisë duke hapur pikën më të re të saje me çmime më të lira në Viti, duke garantuar kualitet të lartë si dhe duke ofruar shumë zbritje dhe shpërblime deri në Jack Pot “Banesë”.
 
Z.Shkelzen Jusaj pronar i Petrol Company ishte i pranishëm në hapje si dhe personalisht furnizojë me derivate klientin e parë të kësaj pike.
 
Shumë qytetarë të Vitisë u gëzuan këtijë lajmi pasi që sipas tyre ishte shumë e nevojshme që Petrol Company të jetë afer tyre dhe të sjellë derivate cilësore dhe çmime të lira.
 
Të gjithë ata që dëshirojnë të furnizohen në pikën më të re të Petrol Company në qytetin e Vitisë, mund ta gjeni në rrugen e Preshevës.
 

Komentet

Marketing

 

Tjera në Të Tjera

Marketing