Radio Plus 102.2 FM

call + 383 44 776 000

La casa de +

Radio +

102.2FM

Profili

 E Hëne  - E Premte

 12:00 - 13:45

+383 44 776 000

Livestream

Dëgjo Radio Plus Live

Organizohet Kampi Ekologjik për nxënës nga Mali i Zi, Shqipëria dhe Kosova

Të Tjera  |  26.05.2023 Ora 8:31   
Organizatat joqeveritare ‘ERA’ në bashkëpunim me ‘Green Home’ nga Mali i Zi dhe ‘INCA’ nga Shqipëria do të organizojnë një kamp ekologjik shtatë ditor në qershor 2023.

Kampi do të organizohet në malet Prokletije, në Grebajë dhe do të zgjasë 7 ditë.

Qëllimi i kampit është përmirësimi i njohurive dhe shkëmbimi i përvojave ndërmjet studentëve të biologjisë dhe shkencave të ngjashme nga Mali i Zi, Shqipëria dhe Kosova kur bëhet fjalë për biodiversitetin dhe mbrojtjen e natyrës.

Kampi përfshin leksione me tema të ndryshme: mbrojtja e natyrës, gjitarët, amfibët, zvarranikët, zogjtë, insektet dhe bimët.

Ligjëratat do të shoqërohen me aktivitete në terren, punë praktike dhe mbledhjen e materialeve që do të përdoren për të realizuar një video të shkurtër që do të promovohet pas kampit.

Organizatori do të ofrojë pajisje kampingu, transport dhe ushqim të gjithë pjesëmarrësve.

Komentet

Marketing

 

Tjera në Të Tjera

Marketing