Radio Plus 102.2 FM

call + 383 44 776 000

La casa de +

p

Radio +

102.2FM

Profili

 E Hëne  - E Premte

 12:00 - 13:45

+383 44 776 000

Livestream

Dëgjo Radio Plus Live

Mundësia e bursave: Deri në 30 grante të plota për programet e diplomës master në universitetet e BE-së

Vendi  |  12.04.2024 Ora 12:46   
Young Cell Scheme (YCS), Raundi XIV:

Mundësia e bursave: Deri në 30 grante të plota për programet e diplomës master në universitetet e BE-së

Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë dhe Qeveria e Kosovës njoftojnë hapjen e Raundit XIV të Aplikimeve për Young Cell Scheme (YCS), programi i BE-së për bursa pasuniversitare për qytetarët e Kosovës, i cili aktualisht zbatohet nga Konsorciumi i Aristotelit. Universiteti i Selanikut, Greqi, dhe Instituti Kombëtar i Shërbimit Publik, Francë. Aplikimet janë të hapura nga e shtuna 6 prill 2024 deri të martën 30 prill 2024 në orën 17:00 CET.

Aplikantët e suksesshëm do të kenë mundësinë të ndjekin një program Master një ose dy-vjeçar në universitete në shtetet anëtare të BE-së. Programi i Bursave funksionon kryesisht në anglisht dhe do të ofrojë deri në 30 grante të plota. Kjo thirrje është e hapur për publikun e gjerë si dhe për nëpunësit civilë të cilët kanë diplomë në integrime evropiane, juridik, administratë publike, burime njerëzore, diplomaci dhe formime të ngjashme akademike.

Përfaqësuesit e komuniteteve joshumicë dhe gratë inkurajohen fuqimisht të aplikojnë. Formularët e aplikimit, Rregullorja e Procedurës dhe kompleti i plotë i dokumenteve shoqëruese do t'u dërgohen me email të gjithë aplikantëve të interesuar pas regjistrimit në faqen e mëposhtme të internetit:

https://ycskosovo.org deri të martën, 30 prill 2024 në orën 17:00 CET.

Rregullat e procedurës dhe lidhja për regjistrimin janë në dispozicion online në faqen zyrtare të programit në https://ycskosovo.org.
Për më shumë informacion, mund të shkruani edhe në [email protected]

Young Cell Scheme Rounds XIII-XIV-XV është një program bursash i bashkëfinancuar nga Bashkimi Evropian dhe nga Qeveria e Kosovës dhe zbatuar nga Konsorciumi i Universitetit Aristotele të Selanikut dhe Instituti Kombëtar i Shërbimit Publik, Francë.

Komentet

Marketing

 

Tjera në Vendi

Marketing