Radio Plus 102.2 FM

call + 383 44 776 000

Plus n'4

Radio +

102.2FM

Profili

 E Hëne  - E Premte

 16:00 - 18:00

+383 44 776 000

Livestream

Dëgjo Radio Plus Live

Petrol Company nga data 30 Qershor – 3 Korrik dhuron super shpërblime

Të Tjera  |  15.06.2021 Ora 17:21   
Në Petrol Company nga data 30 Qershor – 3 Korrik dhurohen super shpërblime: Iphone 12, Sony Playstation 4, Scooter Elektrik Smart, Pushim në Stamboll e deri tek Banesa në fund të vitit
 
Tashmë çdo muaj po ndahen shpërblime të ndryshme nga Petrol Company për klientët e sajë, me anë të lojës të cilën po e zhvillon me aplikacion. Aplikacioni mundë të shkarkohet në dy sistemet operative: Play Store: https://bit.ly/3lq2h5D;  App Store: https://apple.co/34Bm5w3
Loja e radhës zhvillohet nga data 30 Qershor dhe vazhdon deri më 3 Korrik ku shumë klientë do të jenë përfitues të shumë shpërblimeve. Klientët të cilët janë të pajisur me Vip Card qoftë fizike apo virtuale si dhe klientët që furniozohen me anë të aplikacionit në vazhdimësi gëzojnë zbritje në derivate deri në 6.5% në litër, si dhe janë fitues potencial të shumë shpërblime për çdo muaj.
Për tu bërë pjesë e lojës me aplikacion dhe për të përfituar nga benifitet dhe shpërblimet e shumta qe po dhurohen në Petrol Company duhet të shkrakoni aplikacionin e Petrol Company, të regjistroheni dhe të furnizoheni në Petrol Company, kështu do të bëheni në mënyre automatike pjesë e lojës.
 
Për të qenë fitues potencial duhet të furnizoheni sa më shumë në Petrol Company gjatë gjithë kohës. Klientët të cilët furnizohen me më më shumë derivate gjatë vitit do të jenë klientë potencial për të fituar Jackpot-in e lojës “ Banesë” në fund të vitit.
 
Shpërblimet për këtë muaj:
  1. Iphone 12
  2. Sony Playstation
  3. Elektrik Smart Scooter
  4. Pushim 3 ditë në Stamboll për dy përsona
  5. Smartphone
  6. Tablet
  7. Akomodime për dy përsona në Venus Hotel
  8. Vouchera 10 Litra derivate
  9. Pica në Be Happy Restaurant
  10. Si dhe shumë shpërblime të tjera përfshirë JACKPOT BANESË në fund të vitit
  Për çdo informatë shtesë, mund të drejtoheni në numrin pa pagesë 080080089.
 Vazhdo luaj për çdo muaj me Petrol Company!
 

Komentet

Marketing

 

Tjera në Të Tjera

Marketing