Radio Plus 102.2 FM

call + 383 44 776 000

PRISHTINA LIVE

oN air

Moderator

Perparim Namani

Profili

E Hëne  - E Premte

10:00 - 12:00

+383 44 776 000

Livestream

Dëgjo Radio Plus Live

Ofruan në shitje një pikturë për 800 dollarë, pa e ditur se ishte e Rembrandtit

Fakte  |  22.01.2018  |  78 Lexime
Piktura e atij piktorit
Piktura e atij piktorit

Pse kemi një pikturë në dhomën e ngrënies?, mendonte vazhdimisht Ned Landau gjatë fëmijërisë se vet.

Bashkë me dy vëllezërit e tij, Roger dhe Steven nga New Jersey, nuk i shihnin asnjë të mirë asaj kuadroje antike të gjyshit. Vepra e artit ishte blerë nga nja paraardhës, por gjyshi nuk imagjinonte vlerën e vërtetë të saj. Kur vdiq u trashëgua nga nëna e tre vëllezërve, e cila shiti disa objekte, por vendosi ta mbante kuadron.

Komentet

Marketing

Tjera në Fakte

Marketing