Radio + Nazmi Gashi - Dreni
 
 
 
 
 

Nazmi Gashi ( Dreni ) Dj Fanta

 

I punsuar n Radio Plus q nga viti 2000 dhe posedon postin e teknikut ku asiston n emisione t ndryshme dhe gjithashtu kujdeset pr mbarvajtjen e transmetimit t Radios nga ana teknike. Gjithashtu sht autor I emisionit Black Music I cili realizohet pa prezantues n Radio Plus. Prgjegjsi shtes programimin e pjesve t ndryshme t prodhimit si spote marketingu etj. Zhanderi I muziks t cilin e preferon sht Rap-R&B dhe Dance ku koh pas kohe ushtron detyrn e Dj-it npr ndeja t ndryshme q zhvillohen n Kosov.

 

 

 
   Radio Plus 102.2 FM Stereo!

Pjes e Kolegjit Iliria

Radio Plus 2009 All rights reserved!

Fuqizuar nga rrjeti Kozzer 2009