Radio Plus 102.2 FM

call + 383 44 776 000

La casa de +

p

Radio +

102.2FM

Profili

 E Hëne  - E Premte

 12:00 - 13:45

+383 44 776 000

Livestream

Dëgjo Radio Plus Live

Dita Botërore e Popullsisë

Bota  |  11.06.2024 Ora 8:42   

 Sot është 11 Qershori dhe kemi një ditë shumë të rëndësishme për të festuar – Dita Botërore e Popullsisë!

Kjo ditë u krijua nga Kombet e Bashkuara për të rritur ndërgjegjësimin për çështjet globale të popullsisë, përfshirë ndikimin e tyre në zhvillim, mjedis dhe qëndrueshmëri. Synimi është të theksohet rëndësia e trendeve të popullsisë dhe çështjeve të lidhura me to, si planifikimi familjar, barazia gjinore, varfëria, shëndeti i nënës dhe të drejtat e njeriut.

Kjo ditë na ofron mundësinë për të reflektuar mbi sfidat dhe mundësitë që lidhen me një popullsi globale në rritje dhe për të avokuar për politika dhe praktika që promovojnë një të ardhme të shëndetshme dhe të qëndrueshme për të gjithë.

Komentet

Marketing

 

Tjera në Bota

Marketing