Radio Plus 102.2 FM

call + 383 44 776 000

Plus n'4

Radio +

102.2FM

Profili

 E Hëne  - E Premte

 16:00 - 18:00

+383 44 776 000

Livestream

Dëgjo Radio Plus Live

Punonjësit e naftës dhe gazit që kërkojnë të kalojnë në punë të gjelbërta përballen me tarifa të kushtueshme trajnimi

Të Tjera  |  24.06.2021 Ora 14:08   
Kalimi i Britanisë së Madhe larg nga karburantet fosile në energji të rinovueshme mund të vihet në rrezik nga pengesat me të cilat përballen punonjësit e naftës dhe gazit që kërkojnë të kalojnë në punë të gjelbërta, thonë aktivistët.

Një sondazh i  600 punëtorëve në det të hapur zbuloi se ata që kërkojnë të kalojnë nga industria e karburanteve fosile në punë të gjelbërta me energji të rinovueshme aktualisht përballen me tarifa të kushtueshme trajnimi, duke i  dekurajuar ata të bëjnë tranzicionin.
 

Komentet

Marketing

 

Tjera në Të Tjera

Marketing