Radio Plus 102.2 FM

call + 383 44 776 000

Plus n'4

Radio +

102.2FM

Profili

 E Hëne  - E Premte

 16:00 - 18:00

+383 44 776 000

Livestream

Dëgjo Radio Plus Live

Ministrat e MB-së kanë publikuar parimet që synojnë ta vendosin mjedisin në zemër të politikës së tyre

Të Tjera  |  11.03.2021 Ora 10:10   
Ministrat e MB-së kanë publikuar parimet e shumëpritura që synojnë ta vendosin mjedisin në zemër të politikës së tyre. Por dokumenti përjashton Thesarin dhe Ministrinë e Mbrojtjes nga detyrimi për këto parime.

Aktivistët kanë akuzuar qeverinë për hipokrizi për përcaktimin e parimeve të mbrojtjes së mjedisit të cilët ankohen se këto parime janë pa kuptim, ata deklaruan se  qeveria vazhdon me aktivitete që do të dëmtojnë planetin - të tilla si miniera e qymyrit Cumbria e planifikuar dhe një program ndërtimi rrugësh prej 27 miliardë funte.

 Parimet janë paraqitur në një dokument konsultimi në MB të cilat lidhen me Projektligjin për Mjedisin. Pas Brexit, këto parime do të zëvendësojnë ato të rëna dakord me  BE.
 

Komentet

Marketing

 

Tjera në Të Tjera

Marketing