Radio Plus 102.2 FM

call + 383 44 776 000

Plus n'4

Radio +

102.2FM

Profili

 E Hëne  - E Premte

 16:00 - 18:00

+383 44 776 000

Livestream

Dëgjo Radio Plus Live

Sot fillon faza e katërt e dezinsektimit hapësinor në Komunën e Prishtinës

Të Tjera  |  20.07.2020 Ora 10:41   
Sot , e Hënë, 20 Korrik në ora 19:30 fillon faza e katërt e dezinsektimit hapësinor në Komunën e Prishtinës.
Bashkëveprimi me qytetarët në këtë proces është i rëndësishëm. Andaj, ju lusim që gjatë kohës së dezinsektimit, t’i mbani dritaret e mbyllura dhe kufizoni daljet së paku për një orë.
Gjithashtu, ju rikujtojmë që shoqatat e bletarëve duhet të kanë kujdes të shtuar gjatë kësaj periudhe.
Natën e mirë për sonte!

Komentet

Marketing

Tjera në Të Tjera

Marketing

102.2 FM

Stacion i duhur për pasagjerët e Muzikës më të re