Radio Plus 102.2 FM

call + 383 44 776 000

Plus n'4

Radio +

102.2FM

Profili

 E Hëne  - E Premte

 16:00 - 18:00

+383 44 776 000

Livestream

Dëgjo Radio Plus Live

Angelina Jolie dhuroi 200,000 dollarë në Fondin e Mbrojtjes Ligjore të NAACP

Film  |  05.06.2020 Ora 11:23   
Në mes të protestave të Cështjes per te drejtat e afro amerikaneve në  Shteteve të Bashkuara shumë të famshëm po i bashkohen kesaj kauze që zëri i protestuaesve te dëgjohet .
 
Dhe Angelina Jolie, 45 vjeç, iu bashkua kesaj liste te enjten , e cila  dhuroi 200,000 dollarë në Fondin e Mbrojtjes Ligjore të NAACP.
 
Ajo nder te tjera ka bere thirrje  për reformë urgjente legjislative,"
 
'Të drejtat nuk i përkasin vetëm një grupi . Diskriminimi dhe mosndëshkimi nuk mund të tolerohen, shpjegohet ose arsyetohen, ka shtuar ajo
 
"Shpresoj se mund të bashkohemi si Amerikan për të adresuar gabimet e thella strukturore në shoqërinë tonë."
 

Komentet

Marketing

Tjera në Film

Marketing