Radio Plus 102.2 FM

call + 383 44 776 000

La casa de +

Radio +

102.2FM

Profili

 E Hëne  - E Premte

 12:00 - 13:45

+383 44 776 000

Livestream

Dëgjo Radio Plus Live

Ja përse i mbajnë stjuardeset duart pas shpine

21.02.2018 Ora 12:37   
Zakonisht stjuardesa e cila pret udhëtarët gjithmonë i mban duart pas shpinës.Ato pikërisht fshehin diçka në duar.

Këtë e bëjnë një shkak të thjeshtë – i numërojnë udhëtarët
Personeli i kabinës në duar mban një aparat të vogël, me ndihmën e të cilit i numëron udhëtarët.
Këtë zakonisht e bëjnë me rastin e hyrjes suaj në avion, por mund të ndodhë që t’ju “numërojnë” edhe derisa jeni duke u ulur në ulëse.

Kështu duket numëruesi “sekret”:
 
Për shkak të kësaj duart i mbajnë kryesisht pas shpine, në mënyrë që të mos tërheqin shumë vëmendje ndaj këtij veprimi. Ndonjëherë këtë e bëjnë pasi të jenë ulur të gjithë, por ndonjëherë edhe nga dy herë – gjatë hipjes në avion dhe pasi të jenë ulur të gjithë.
 

Komentet

Marketing

 

Tjera në

Marketing