Radio + Love Songs

 

 

 

 

 

 

 

Love songs - realizohet ne Radio + qe nga tetori i vitit 2000. Çdo te marte prej orës 22-24. Këngët me te mira dhe me te kërkuara te dashurisë në emisionin e vetëm te këtillë ne Kosove, Love songs, bashke me Ylberin.

lovesongs@radioplus.fm

 
   Radio Plus 102.2 FM Stereo!

Pjes e Kolegjit Iliria

Radio Plus 2009 All rights reserved!

Fuqizuar nga rrjeti Kozzer 2009