Radio Plus 102.2 FM

call + 383 44 776 000

La casa de +

p

Radio +

102.2FM

Profili

 E Hëne  - E Premte

 12:00 - 13:45

+383 44 776 000

Livestream

Dëgjo Radio Plus Live

Sot shënohet Dita Botërore e Televizionit

Të Tjera  |  21.11.2023 Ora 8:02   

Sot shënohet Dita Botërore e Televizionit, e cila simbolizon komunikimin dhe globalizimin në botën bashkëkohore.

 

Kjo ditë është shpallur nga Kombet e Bashkuara në vitin 1996 dhe i ka bërë bashkë për herë të parë, institucionet kryesore të industrisë mediale, Unioni Evropian i Transmetuesve (EBU), Asociacioni i Televizioneve Komerciale në Evropë (ACT) dhe EGTA Asociacioni i Radio Televizioneve me bazë në Bruksel.

Komentet

Marketing

 

Tjera në Të Tjera

Marketing