Radio Plus 102.2 FM

call + 383 44 776 000

La casa de +

p

Radio +

102.2FM

Profili

 E Hëne  - E Premte

 12:00 - 13:45

+383 44 776 000

Livestream

Dëgjo Radio Plus Live

Qytetarët raportojnë – gropë e rrezikshme në rrugë te Lagjja e Muhaxherëve në Prishtinë

Vendi  |  27.03.2023 Ora 8:20   

Pavarësisht përmirësimit të infrastrukturës në qytete e fshatra të Kosovës, ende ka gropa apo krijohen të reja nëpër rrugët e Kosovës.

Së fundmi një qytetar ka raportuar për një gropë mjaft të rrezikshme në një rrugë të lagjes së Muhaxherëve në Prishtinë.

Raportimi i bërë me 22 mars tregon, gropën në rrugën “Bedri Shala” në kryeqytet.

Përditësimin rreth këtij raportimi mund t’a shihni në këtë link: https://ndreqe.com/report/7275

Me qëllim të përmirësimit të cilësisë së shërbimeve komunale, vazhdoni të raportoni për zgjidhje më të shpejt të problemeve në komunën tuaj.

ndreqe.com mbështetet nga projekti “Kosovo Climate Promise Project” që implementohet nga UNDP Kosovo dhe financohet nga Qeveria e Japonisë.

Komentet

Marketing

 

Tjera në Vendi

Marketing