Radio + Albanian Top 10

 

                                                      

ALBANIAN TOP 10

 

Albanian Top 10 – realizohet çdo të hënë nga ora 14:00. Ky emision udhëhiqet nga Sejrani dhe gjatë transmetimit të tij mund të dëgjoni dhjetë projektet më të reja të muzikës shqiptare.

 

 
   Radio Plus 102.2 FM Stereo!

Pjes e Kolegjit Iliria

Radio Plus 2009 All rights reserved!

Fuqizuar nga rrjeti Kozzer 2009