Radio + Prparim Namani

 

 

 

 

 
Përparim Namani - Menaxher

 

 Përparim Namani punon në Radio Plus që nga viti 2000. Fillimisht ka qenë I angazhuar në emisionin e Mëngjesit dhe në atë të mbrëmjes, ku më pas ka qenë përgjegjës dhe realizues I spoteve të marketingut dhe producent I emisioneve Albanian Top 10, Gjithçka 2.5 dhe Dance Top 10.


 

Nga viti 2006 është Menaxher në Radio Plus ku merret me organizimin e punëve dhe gjithashtu bënë realizimin e Emisioneve të ndryshme si : Something Different, Dance Top 10, Lajmet, dhe gjithashtu përgjegjës i produksionit të marketingut.  Muzika e preferuar Blues,  Rock – Alternativ , Dance.

 

perparim@radioplus.fm

 
   Radio Plus 102.2 FM Stereo!

Pjes e Kolegjit Iliria

Radio Plus 2009 All rights reserved!

Fuqizuar nga rrjeti Kozzer 2009