Radio + Donjeta Gashi
 

 
Donjeta Gashi

 

 
 
Duke lënë pas punën si gazetare në mediat e shkruara, në mars 2005, Donjeta bëhet pjesë e stafit të Radio Plus-it. Që nga ajo kohë, ka udhëhequr Emisionin e Mëngjesit në plus, emision ky që realizohet nga e hëna në të premte, duke prezentuar kështu, në përreth tri orë transmetimi live, informacione të shumta, mbi artin, show bizin, kuriozitete, muzikën më të re etj. Duke qenë pjesë radios, Donjeta ka participuar edhe në realizimin e emisioneve të tjera, në kuadër të skemes programuese te Radio Plus-it.
 
 
 
 
 
    Gjithashtu ajo, pregatitë dhe prezenton  lajmet muzikore, që transmetohen gjatë ditës dhe emisionin US Top 5. Nga eksperienca dhe angazhimi në radio, asaj i është dhënë mundësia që të prezentojë edhe evente të tjera, jashtë radios. Përveç punës si prezentuese, në Radio Plus, Donjeta prej kohësh udhëheq punët administrative dhe përreth dy vite është menaxhere në departamentin e marketingut.

 

 

donjeta@radioplus.fm

marketing@radioplus.fm


 
   Radio Plus 102.2 FM Stereo!

Pjes e Kolegjit Iliria

Radio Plus 2009 All rights reserved!

Fuqizuar nga rrjeti Kozzer 2009